Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Despilporrio F. C. (1416582) - bubadolid (993290) » 545041522: T48/J4/X

Liga 545041522 Información oficial sobre el partido 545041522 en Hattrick

21.11.2015 14:25:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 4 / X.3470 (182037)

Despilporrio F. C. Alineación oficial del equipo 'Despilporrio F. C.' en el partido 2 - 3 bubadolid Alineación oficial del equipo 'bubadolid' en el partido
0 - 1 Marcos Gómez de Lamadrid (14')
0 - 2 Mariano Uzbertiz (22')
Carlos Mira Blasco (35') 1 - 2
1 - 3 Mariano Uzbertiz (76')
Carlos Mira Blasco (78') 2 - 3
Despilporrio F. C. Alineación oficial del equipo 'Despilporrio F. C.' en el partido 2 - 3 bubadolid Alineación oficial del equipo 'bubadolid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Despilporrio F. C. Alineación oficial del equipo 'Despilporrio F. C.' en el partido 1 - 2 bubadolid Alineación oficial del equipo 'bubadolid' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,3 % 0,4 % 91,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Despilporrio F. C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Noel Botín Descalzo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Despil, Carlos Mira Blasco, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 102 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Als 78 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Despil va acabar amb la pilota als peus de Carlos Mira Blasco que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Carlos Mira Blasco va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Javier Sacristán Roy de Despil va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 74, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Óscar Colmenares de Despil la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Daniel Alberto Cabanás de Despil va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 30 (Lesión): El jugador de Despil Ponç Frau va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Óscar Saura va entrar en el seu lloc.

bubadolid

Goles Goles

  • 140 Minuto 14 (Gol de contra de falta): El porter de bubadolid va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Marcos Gómez de Lamadrid va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Mariano Uzbertiz va augmentar l'avantatge de bubadolid a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 108 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 76, en Casimiro Piña la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Mariano Uzbertiz que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del bubadolid van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Óscar Ginés Meléndez, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Miguel Antonio Mulero. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francisco Jesús Carlot.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Francisco Jesús Carlot es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Francesc Florit de bubadolid va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Miguel Antonio Mulero va prendre el seu rol al minut 40.