Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los Abejarucos (1581982) - Os Festicultores (1594081) » 726882382: T75/J13/IV

Liga 726882382 Información oficial sobre el partido 726882382 en Hattrick

04.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / IV.61 (3484)

los Abejarucos Alineación oficial del equipo 'los Abejarucos' en el partido 1 - 0 Os Festicultores Alineación oficial del equipo 'Os Festicultores' en el partido
Stefan Andersson (13') 1 - 0
los Abejarucos Alineación oficial del equipo 'los Abejarucos' en el partido 1 - 0 Os Festicultores Alineación oficial del equipo 'Os Festicultores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los Abejarucos Alineación oficial del equipo 'los Abejarucos' en el partido 1 - 0 Os Festicultores Alineación oficial del equipo 'Os Festicultores' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los Abejarucos

Goles Goles

  • 106 Minuto 13 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Stefan Andersson va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 13, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Abejarucos, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Abejarucos van sortir al contraatac amb encert al minut 38, però Thibault Lamour no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 208 Minuto 58 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Vadim Falko de Abejarucos va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Stefan Andersson que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del FSTIKLTRES. La jugada d'estratègia del Abejarucos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Vebjørn Frydenlund va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mathis Hendrickx.

Os Festicultores

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): En Jean-Romain Dirand va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luciano Brec de FSTIKLTRES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.