Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Luerces C.F (1417147) - Facocheros (308063) » 726961365: T75/J5/VII

Liga 726961365 Información oficial sobre el partido 726961365 en Hattrick

09.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VII.128 (38164)

Luerces C.F Alineación oficial del equipo 'Luerces C.F' en el partido 4 - 0 Facocheros Alineación oficial del equipo 'Facocheros' en el partido
Yiotis Diakoulas (4') 1 - 0
Yiotis Diakoulas (13') 2 - 0
Dan Ureche (39') 3 - 0
Yiotis Diakoulas (65') 4 - 0
Luerces C.F Alineación oficial del equipo 'Luerces C.F' en el partido 4 - 0 Facocheros Alineación oficial del equipo 'Facocheros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Luerces C.F Alineación oficial del equipo 'Luerces C.F' en el partido 2 - 0 Facocheros Alineación oficial del equipo 'Facocheros' en el partido
Tiene suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Luerces C.F

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): El jugador Yiotis Diakoulas de Luerces, després de 4 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Luerces va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Yiotis Diakoulas progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Dan Ureche va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 135 Minuto 65 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Yiotis Diakoulas va xutar directament a porteria i va marcar el 4 - 0. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 2 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Yiotis Diakoulas va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Yiotis Diakoulas va estar a punt de sentenciar el partit al minut 53, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Iliten Arhmani gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Lluís Miquel Salvà va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Manuel Gironella una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 75, però una magnífica aturada de Lluís Miquel Salvà va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Facocheros

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Facocheros van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Felipe Alastrué va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Juan Montalto va entorpir al marcador d'en Axel Rago per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Facocheros va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juan Montalto, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Víctor Ferrón va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Facocheros que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.