Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731178162

Amistoso (Int.) 731178162 Información oficial sobre el partido 731178162 en Hattrick

01.05.2024 16:45:00

Sumba ÍF Alineación oficial del equipo 'Sumba ÍF' en el partido 7 - 3 Kanneltien Köräys Alineación oficial del equipo 'Kanneltien Köräys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Sumba ÍF Alineación oficial del equipo 'Sumba ÍF' en el partido 8 - 0 Kanneltien Köräys Alineación oficial del equipo 'Kanneltien Köräys' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sumba ÍF

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Sumba va ser Ruben Biagi.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Sumba pel centre va donar un gran resultat: el gol de Kim Nissen va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Sumba va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Luka Mićanović progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): En Ruben Biagi va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, Sumba va aconseguir el 5 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sławomir Tober, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Dia Jespersen es va introduir dins la defensa central al minut 75, i va aconseguir el 6 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Sumba va aconseguir el 7 - 3 quan Dia Jespersen va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 43 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Luka Mićanović va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Atte Käyrä el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Tomi Tistelgren al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sławomir Tober va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Dia Jespersen va estar a punt de sentenciar el partit al minut 86, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Kanneltien Köräys

Goles Goles

  • 136 Minuto 41 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Flosi Lützen es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Joukamo Konttinen per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 41 passava a ser 3 - 1.
  • 154 Minuto 76 (Gol de penalti): El jugador de Kanneltien Joosu Kaipio va anotar des dels 11 metres al minut 76, posant el 6 - 2 al marcador.
  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): El Kanneltien era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Atte Käyrä va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 6 - 3 pujava al marcador.