Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731180657

Amistoso (Int., RC) 731180657 Información oficial sobre el partido 731180657 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

5 Estrellas C.F. Alineación oficial del equipo '5 Estrellas C.F.' en el partido 1 - 2 Iltis Kickers Alineación oficial del equipo 'Iltis Kickers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
5 Estrellas C.F. Alineación oficial del equipo '5 Estrellas C.F.' en el partido 2 - 0 Iltis Kickers Alineación oficial del equipo 'Iltis Kickers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

5 Estrellas C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 73, el Estrellas va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Pau Cuadrench, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Pau Cuadrench no va ser aprofitada per en Manuel Vega Valdés que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Passaven 74 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Pau Cuadrench va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carles Vilanó de Estrellas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Iltis Kickers

Goles Goles

  • 162 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 80 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Leandro Marcellini de Kickers marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 96 (Gol por el centro): En Roger Rick donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 96 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Luc Degrelle, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 27 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Roger Rick va marcar al minut 30 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Kickers va anar a parar a la dreta de l'atac on en Riccardo Zatelli, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 108 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Wolfram Rieke de Kickers es va guanyar la targeta groga merescudament.