Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731202470

Amistoso (Int., RC) 731202470 Información oficial sobre el partido 731202470 en Hattrick

01.05.2024 18:05:00

Olbrzymy Bydgoszcz Alineación oficial del equipo 'Olbrzymy Bydgoszcz' en el partido 12 - 11 Union Real Alineación oficial del equipo 'Union Real' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Olbrzymy Bydgoszcz Alineación oficial del equipo 'Olbrzymy Bydgoszcz' en el partido 1 - 1 Union Real Alineación oficial del equipo 'Union Real' en el partido
Array 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Array
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,8 % 4,9 % 75,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olbrzymy Bydgoszcz

Goles Goles

  • 104 Minuto 23 (Gol de penalti): El públic de Olbrzymy va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 23, va xiular un penal pels locals. Sławomir Bis no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 2.
  • 103 Minuto 40 (Gol por la derecha): Olbrzymy no perdien la fe, i al minut 40 del partit, Rudolf Najder va marcar el 2 - 4 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 101 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Jens Odonkor es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 3 - 4, reduint la distància pels locals.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Ayzize Dindi va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Olbrzymy empatava el partit, 4 a 4, al minut 81.
  • 121 Minuto 95 (Gol por el centro): Al minut 95 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ayzize Dindi ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Olbrzymy es posava per davant 5 a 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Andrzej Wiński va disposar d'una bona oportunitat al minut 67, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 237 Minuto 68 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Rudolf Najder va fer al minut 68 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Sławomir Bis, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 221 Minuto 107 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Andrzej Wiński va estar a punt d'avançar els locals al minut 107 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Sławomir Bis va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 5.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Henryk Gerc de Olbrzymy va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 6 - 6.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Mirosław Paszkowski va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Olbrzymy a la tanda de penals: 7 - 6!
  • 057 Minuto 127 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Andrzej Wiński de Olbrzymy va superar Rafael San German, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 8 - 6.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Olbrzymy Ayzize Dindi, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Rafael San German. El marcador continuava 8 - 7.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Radomir Kadłuczka de Olbrzymy va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de Olbrzymy Rudolf Najder no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Rafael San German es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 9 - 8.
  • 057 Minuto 135 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Olbrzymy Zygmunt Trafna va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Rafael San German va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 10 - 9
  • 056 Minuto 137 (Penalti marcado): Jens Odonkor va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 11 - 10.
  • 058 Minuto 139 (Penalti fallado (nervioso)): Dawid Browarski de Olbrzymy va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 11 - 11.
  • 056 Minuto 141 (Penalti marcado): El jugador de Olbrzymy Dariusz Kapłon no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Rafael San German es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 12 - 11.

Union Real

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Al minut 9 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Matías Malta que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 180 Minuto 14 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Luis Eduardo Chonono de Union va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 14.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32, Union va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Matías Malta, amb un xut sec des de la dreta.
  • 184 Minuto 36 (Gol de penalti): Al minut 36 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Union, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Luis Eduardo Chonono va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 4.
  • 162 Minuto 104 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Josh Hill per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 5 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 8 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Jaume Castanyer que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 290 Minuto 71 (Ocasión de falta): En Narciso Mons s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 271 Minuto 114 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Bård Ulvund que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En José Daniel Illarradi anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a Union.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Union, Narciso Mons, col·locà la pilota just a les mans d'en Radomir Kadłuczka. El marcador: 6 - 6.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Iliya Zhelev va xutar fora per a Union, el marcador es va quedar igual: 7 - 6, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Rafael San German de Union, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Radomir Kadłuczka en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 7.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Union, Gigi Valle, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 8 - 8 al marcador.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Jaume Castanyer, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Radomir Kadłuczka va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Union i 8 - 8 al marcador.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Josh Hill de Union, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Radomir Kadłuczka en un bon llançament des del punt fatídic. 9 - 9.
  • 055 Minuto 136 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Bård Ulvund de Union va executar el tir amb una gran tècnica posant el 10 - 10 al marcador.
  • 055 Minuto 138 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Juan Carlos Cunchillos de Union és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 11 - 11.
  • 059 Minuto 140 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Union Luis Narbona Sales va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 142 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Matías Malta de Union va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.