Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731223288

Amistoso 731223288 Información oficial sobre el partido 731223288 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

FC Natahoyo Alineación oficial del equipo 'FC Natahoyo' en el partido 4 - 0 Racing de Barbos Alineación oficial del equipo 'Racing de Barbos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Natahoyo Alineación oficial del equipo 'FC Natahoyo' en el partido 2 - 0 Racing de Barbos Alineación oficial del equipo 'Racing de Barbos' en el partido
Tiene suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Natahoyo

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Natahoyo va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 30 Addison Valduerteles va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Natahoyo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Addison Valduerteles va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Natahoyo va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Antonio Pries des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Dassi Boukachni es va introduir dins la defensa central al minut 83, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Danilo Martinović! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 37 quan Javier Pries de Natahoyo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Ciel La Valle, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Dassi Boukachni va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Ferrater de Natahoyo es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.

Racing de Barbos

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Antonio Pries es va comportar com un juvenil al minut 7 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Henkjan van Kamerik quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nikita Lagunov.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Henkjan van Kamerik de Barbos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Atahuallpa Mercado de Barbos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.