Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731238966

Amistoso 731238966 Información oficial sobre el partido 731238966 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Catllar Crancs Alineación oficial del equipo 'Catllar Crancs' en el partido 3 - 1 Chuminaquis FC Alineación oficial del equipo 'Chuminaquis FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Catllar Crancs Alineación oficial del equipo 'Catllar Crancs' en el partido 6 - 0 Chuminaquis FC Alineación oficial del equipo 'Chuminaquis FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catllar Crancs

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Catllar s'avançava al marcador al minut 39, després d'un rebot que va caçar en Federico Alberto Torelli per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Catllar va augmentar la diferència quan Grzegorz Zenka no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): Asher Ze'ev va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Catllar, Federico Alberto Torelli, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Oscar Begu del Catllar ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Isak Blach de Catllar va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Catllar, l'equip va recuperar la pilota al minut 67 i va contraatacar. En Isak Blach va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dante Pirán de Catllar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Chuminaquis FC

Goles Goles

  • 154 Minuto 59 (Gol de penalti): El jugador de Chuminaquis Samuel Llabrés va anotar des dels 11 metres al minut 59, posant el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Iulian Ghineţ va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Hlib Kuchinsky aquest no va estar a l'altura.
  • 208 Minuto 70 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Mirko Sponsel va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 70. En Félix Navarro va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.