Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731240410

Amistoso (Int.) 731240410 Información oficial sobre el partido 731240410 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Kings landing Alineación oficial del equipo 'Kings landing' en el partido 2 - 2 Federer team Alineación oficial del equipo 'Federer team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Kings landing Alineación oficial del equipo 'Kings landing' en el partido 4 - 1 Federer team Alineación oficial del equipo 'Federer team' en el partido
Tiene mala suerte 4.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,8 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kings landing

Goles Goles

  • 112 Minuto 21 (Gol por la izquierda): landing equilibrava la balança al minut 21. En Aleksander Jędrocha, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 190 Minuto 68 (Gol de falta): El Alejandro Subiras va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel landing. 2-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 53 (Ocasión de penalti): Daniel Ångwald va errar un penal al minut 53 quan va xutar fluix a les mans del porter.
  • 211 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Eric-Maxim Noufor quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Daniel Ångwald va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 68, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eric-Maxim Noufor.

Federer team

Goles Goles

  • 119 Minuto 3 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En 陳 (Chen) 天俊 (Tianjun) sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Arturo Neyra que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Adib Abbas bin Mumtazali que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Federer.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Hj Zulazmi bin Hj Kamarul Nizam al minut 4, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, el Federer va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Arturo Neyra s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Patrick Steinhuber va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 39, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Silvino Hau va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Després de 66 minuts, Patrick Steinhuber va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Silvino Hau va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Hj Zulazmi bin Hj Kamarul Nizam després de 67 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Silvino Hau va poder desviar-lo a córner.