Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731259034

Amistoso (RC) 731259034 Información oficial sobre el partido 731259034 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

ODT Alineación oficial del equipo 'ODT' en el partido 2 - 1 Young Stars F.C Alineación oficial del equipo 'Young Stars F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ODT Alineación oficial del equipo 'ODT' en el partido 2 - 0 Young Stars F.C Alineación oficial del equipo 'Young Stars F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ODT

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Zain Furundarona ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, ODT es posava per davant 1 a 0.
  • 123 Minuto 111 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 111 gràcies a la jugada de Fernando Vuelta, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Passaven 30 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Carlos Daso va rematar alt.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El jugador local Juan María Maeso López per poc que no incrementa el marcador al minut 37. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Joan Àngel Madir va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Carlos Daso va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 224 Minuto 58 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 58, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Zain Furundarona sempre els tira per la dreta i en Joan Àngel Madir, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Al minut 66, Gabriel Mazzini arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 104 (Ocasión por la izquierda): ODT va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gabriel Mazzini va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Joan Àngel Madir.
  • 222 Minuto 106 (Ocasión por la izquierda): ODT va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 106 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Fernando Vuelta ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bigila Errementeria de ODT va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Gabriel Mazzini de ODT va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Young Stars F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): En Anicet Durocher entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Young, un peu providencial d'en Marzuq Al Jalahma va situar el 1-1 al panell digital.