Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731261537

Amistoso (Int.) 731261537 Información oficial sobre el partido 731261537 en Hattrick

07.05.2024 19:30:00

Sportoval Alineación oficial del equipo 'Sportoval' en el partido 3 - 2 U. D. Las Carencias Alineación oficial del equipo 'U. D. Las Carencias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sportoval Alineación oficial del equipo 'Sportoval' en el partido 2 - 0 U. D. Las Carencias Alineación oficial del equipo 'U. D. Las Carencias' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sportoval

Goles Goles

  • 119 Minuto 12 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Sportoval va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Jaimee Verbeke va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Zdenko Lovrinovič, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Sportoval.
  • 122 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Andrej Fras de Sportoval aconseguir un gol al minut 70 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Cristian Pellicer al minut 28 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Arne Simeunovič va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zdenko Lovrinovič.
  • 512 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Zdenko Lovrinovič de Sportoval es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 67.

U. D. Las Carencias

Goles Goles

  • 143 Minuto 31 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de U.D. Car va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Uzay Adıbelli, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 1.
  • 143 Minuto 66 (Gol de contra por la derecha): Ferruccio Teodorani va marcar al minut 66 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): U.D. Car van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 90, però el xut de Fabián García Huidobro des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Julio Navarro de U.D. Car va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.