Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292599

Amistoso 731292599 Información oficial sobre el partido 731292599 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

F.C Thiago Alineación oficial del equipo 'F.C Thiago' en el partido 2 - 2 C.E Vilamitjana Alineación oficial del equipo 'C.E Vilamitjana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C Thiago Alineación oficial del equipo 'F.C Thiago' en el partido 2 - 1 C.E Vilamitjana Alineación oficial del equipo 'C.E Vilamitjana' en el partido
Tiene un resultado normal 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,2 % 9,7 % 23,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Thiago

Goles Goles

  • 104 Minuto 39 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Thiago al minut 39. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Luis González va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alberto Villalar, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Thiago van sortir al contraatac al minut 37, però Mikel Quijanopeinado va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Jacinto Martel hauria d'haver estat gol al minut 75 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Thiago enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adrià Serras.

C.E Vilamitjana

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Vilamitjana prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Sergio Carnicero.
  • 137 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Georgi Gruev va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 24 de joc. Sergio Carnicero es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 10 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 10 la va desaprofitar Josep Davesa de Vilamitjana, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Georgi Gruev quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Elio Brasini, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vilamitjana va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sergio Carnicero, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Vilamitjana van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 72, però el xut de Josep Davesa des de l'esquerra va sortir desviat.