Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731313408

Amistoso 731313408 Información oficial sobre el partido 731313408 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

PITARQUE Alineación oficial del equipo 'PITARQUE' en el partido 1 - 2 Catllar Crancs Alineación oficial del equipo 'Catllar Crancs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PITARQUE Alineación oficial del equipo 'PITARQUE' en el partido 2 - 1 Catllar Crancs Alineación oficial del equipo 'Catllar Crancs' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,0 % 1,6 % 14,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PITARQUE

Goles Goles

  • 115 Minuto 41 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 41 minuts de joc, Salva Aparicio Pérez, corrent com un esperitat, superà primer Eugen Đurđević per velocitat, i després el porter posant el 1 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 75 (Ocasión de falta): Al minut 75, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 236 Minuto 82 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Anton Savov no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en José Antonio Miranda Galeano estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Julián Coll es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Catllar Crancs

Goles Goles

  • 163 Minuto 60 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 60 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Sandro Pos marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): Amb 83 minuts jugats, Grzegorz Zenka de Catllar va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 77 (Ocasión de contra de falta): Catllar van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 77 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Eugen Đurđević no va ser gens encertat.