Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731325074

Amistoso (Int.) 731325074 Información oficial sobre el partido 731325074 en Hattrick

08.05.2024 21:55:00

F.C. LelosLara Alineación oficial del equipo 'F.C. LelosLara' en el partido 5 - 2 Estrella Roja Pozuelo Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja Pozuelo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. LelosLara Alineación oficial del equipo 'F.C. LelosLara' en el partido 2 - 1 Estrella Roja Pozuelo Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja Pozuelo' en el partido
Tiene bastante suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,8 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. LelosLara

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): LelosLara prenia la batuta de l'encontre al minut 15, quan en Silvestre Rosa va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 124 Minuto 36 (Gol de penalti): LelosLara va posar-se per davant 2 - 1 al minut 36, quan Guilherme Costa va llançar una pena màxima perfectament.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de LelosLara va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Paulo Duarte progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): LelosLara va aconseguir el 4 - 1 quan Guilherme Costa va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Viriato Miguel va incrementar l'avantatge de LelosLara amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 27 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Viriato Miguel va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Licínio Correia Araújo de LelosLara la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Estrella Roja Pozuelo

Goles Goles

  • 163 Minuto 31 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 31 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a José María Laufen marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 136 Minuto 81 (Gol evento especial inexperiencia rival): Paulo Duarte va deixar patent la seva inexperiència al minut 81, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Jesús Gasol va marcar sense oposició, posant el marcador a 5 - 2 per a Estrella.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 83 (Ocasión de falta): Julio Zaldo va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 83.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Cumaleras de Estrella es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.