Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731332521

Amistoso 731332521 Información oficial sobre el partido 731332521 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

The W@rners Alineación oficial del equipo 'The W@rners' en el partido 7 - 0 Tornem a començar Alineación oficial del equipo 'Tornem a començar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The W@rners Alineación oficial del equipo 'The W@rners' en el partido 4 - 0 Tornem a començar Alineación oficial del equipo 'Tornem a començar' en el partido
Tiene bastante suerte 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The W@rners

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Alexandr Šuráň ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, W@rneres es posava per davant 1 a 0.
  • 139 Minuto 8 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Valther Klein! Un inimaginable dribbling sobre Henry Koch va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 2 - 0 per a W@rneres.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Faris Čović, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a W@rneres.
  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 28 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de W@rneres. A fi d'aconseguir el 4 - 0, van tocar-la en curt per tal que Douglas Bodunrin xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan W@rneres va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Douglas Bodunrin des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Adrian Turturică va incrementar l'avantatge de W@rneres amb el 6 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del començar. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Adrian Turturică la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del W@rneres es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 7 - 0 arribava al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, Douglas Bodunrin gairebé va marcar per a W@rneres des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El W@rneres ho intentava per la dreta per mitjà de Douglas Bodunrin, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Nogueras de W@rneres va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Valther Klein de W@rneres va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tornem a començar

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de començar va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ramón Zarrasqueta, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael García Arroba de començar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.