Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731373850

Amistoso (Int., RC) 731373850 Información oficial sobre el partido 731373850 en Hattrick

14.05.2024 19:20:00

Onopko's Boys Alineación oficial del equipo 'Onopko's Boys' en el partido 6 - 7 los figthing dreamers Alineación oficial del equipo 'los figthing dreamers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Onopko's Boys Alineación oficial del equipo 'Onopko's Boys' en el partido 1 - 4 los figthing dreamers Alineación oficial del equipo 'los figthing dreamers' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,9 % 0,5 % 90,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Onopko's Boys

Goles Goles

  • 124 Minuto 12 (Gol de penalti): Onopkos va posar-se per davant 1 - 0 al minut 12, quan Damiano Amato va llançar una pena màxima perfectament.
  • 138 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): César Sancerre estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Rubens Menegati va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 20.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Onopkos va augmentar la diferència quan Luca Carpentieri no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 111 Minuto 74 (Gol por el centro): Luca Carpentieri s'emportà una gran ovació del públic local al minut 74, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 4 - 4.
  • 119 Minuto 77 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Damiano Amato el va rematar Waldemar Gstrein amb un magnífic cop de cap que va suposar el 5 - 5.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Damiano Amato de Onopkos va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Onopkos, Giacomo Masciulli, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Onopkos, Rubens Menegati, col·locà la pilota just a les mans d'en Alfredo Fernández Madrigal. El marcador: 6 - 5.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, César Sancerre va xutar fora per a Onopkos, el marcador es va quedar igual: 6 - 5, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Onopkos Otong Sukodir va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

los figthing dreamers

Goles Goles

  • 151 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 els aficionats de figthing van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Martin Brunetzky va anotar el 3 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 151 Minuto 29 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 29 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Vladimir Poddubnyi.
  • 164 Minuto 47 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Horaţiu Todeasă de figthing va marcar de penal l'empat al minut 47.
  • 172 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Daniel Vranău quedar desmarcat i marcar per a figthing al minut 55. El marcador es va posar aleshores 3 - 4 pels visitants.
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): En Martin Brunetzky donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 76 el marcador reflectia el 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 22 (Ocasión de falta): Horaţiu Todeasă va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 22.
  • 254 Minuto 28 (Ocasión de penalti): Al minut 28 de partit, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor de figthing, però Horaţiu Todeasă no va aconseguir transformar-lo en gol.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Antoni Rej quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Giovanni Maria Berto, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 270 Minuto 92 (Ocasión de falta): En Horaţiu Todeasă va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 92. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 273 Minuto 102 (Ocasión por la derecha): Martin Brunetzky va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Giovanni Maria Berto, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Alfredo Fernández Madrigal xutant per a figthing va fer anar la pilota just on la volia, però Giovanni Maria Berto, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Daniel Vranău de figthing anava molt fort i col·locat però Giovanni Maria Berto no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 6 - 5.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Cadu Machado, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Giovanni Maria Berto va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de figthing i 6 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Antoni Rej anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a figthing.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Horaţiu Todeasă va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 7.