Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Buxo F.C. (794380) - SAN VIATOR (1370161) » 100970013: T19/J11/VIII

Liga 100970013 Información oficial sobre el partido 100970013 en Hattrick

17.02.2007 15:15:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 11 / VIII.1695 (179238)

Deportivo Buxo F.C. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Buxo F.C.' en el partido 3 - 0 F.C. Cieza Alineación oficial del equipo 'F.C. Cieza' en el partido
Ulf Tempel (73') 1 - 0
Loke Ravn (78') 2 - 0
Leonardo Pinto (79') 3 - 0
Deportivo Buxo F.C. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Buxo F.C.' en el partido 3 - 0 F.C. Cieza Alineación oficial del equipo 'F.C. Cieza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Deportivo Buxo F.C. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Buxo F.C.' en el partido 6 - 0 F.C. Cieza Alineación oficial del equipo 'F.C. Cieza' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Buxo F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Deportivo va ser Ulf Tempel.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Deportivo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Loke Ravn va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 130 Minuto 79 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Leonardo Pinto va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 79 el resultat passava a ser de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 10 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 10 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Leonardo Pinto va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mattias Andersson! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 216 Minuto 44 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 44 en Gaspare Ceroni ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Pavol Fajnor el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 221 Minuto 45 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alessio Paolillo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ulf Tempel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leonardo Pinto de Deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 37 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 37 va fer que Miquel Canet de Deportivo hagués d'abandonar el terreny de joc. Kazimierz Kuklewicz va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 090 Minuto 45 (Tirita): Passats 45 minuts de joc, en Mattias Andersson de Deportivo va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 38 (Evento clima: sol, OK técnico): Alessio Paolillo semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

F.C. Cieza

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Mattias Andersson no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alejandro Arana estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 75 (Tirita (médico)): Kevin Zacarías va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Cieza estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 55 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Kevin Zacarías, que no va rendir al seu nivell habitual.