Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villarreal Gijon (989969) - UD Patraix (489003) » 116067208: T20/J1/IX

Liga 116067208 Información oficial sobre el partido 116067208 en Hattrick

31.03.2007 15:45:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 1 / IX.2047 (177542)

red dragons 23 Alineación oficial del equipo 'red dragons 23' en el partido 1 - 1 Nonescu F.C. Alineación oficial del equipo 'Nonescu F.C.' en el partido
Manuel Reis (30') 1 - 0
1 - 1 Ignacio Navío (76')
red dragons 23 Alineación oficial del equipo 'red dragons 23' en el partido 1 - 1 Nonescu F.C. Alineación oficial del equipo 'Nonescu F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
red dragons 23 Alineación oficial del equipo 'red dragons 23' en el partido 3 - 0 Nonescu F.C. Alineación oficial del equipo 'Nonescu F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

red dragons 23

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els seguidors del dragons contenien la respiració mentre en Manuel Reis s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Enrique Rubio Gómez del dragons ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alfredo Olalalde al minut 37 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Herbjørn Jakobsen va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ricardo Eleizamendi per poc que no incrementa el marcador al minut 38. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alfredo Olalalde va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En Herbjørn Jakobsen, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Modestio Hortola, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Serrano Simón de dragons amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 71 (Tirita (médico)): Manuel García Carpintero va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Nonescu F.C.

Goles Goles

  • 117 Minuto 76 (Gol evento especial cansancio): En José Luis Ribes semblava que arrossegués els peus pel camp al minut 76 de partit. En Ignacio Navío del Nonescu s'aprofità del cansament del seu defensor per marcar el gol que suposava el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): En Ancor Aleiza va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Jordi Guitar de Nonescu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 70 (Tarjeta roja directa): Al minut 70 en Luis Inclán va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): Nonescu es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Domingo Estenaga no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Salva Cambronero al camp.
  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): Daniel Sans de Nonescu va abandonar el terreny de joc després de 42 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Eliseo Cordeiro va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 55 (Lesión leve): Ancor Aleiza de Nonescu va abandonar el terreny de joc després de 55 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ignacio Navío va entrar en el seu lloc.