Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de Madrid (798584) - beticosfuenla (795436) » 130840084: T21/J11/VI

Liga 130840084 Información oficial sobre el partido 130840084 en Hattrick

29.09.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 11 / VI.67 (14385)

Racing de Madrid Alineación oficial del equipo 'Racing de Madrid' en el partido 1 - 3 beticosfuenla Alineación oficial del equipo 'beticosfuenla' en el partido
0 - 1 Gonzalo Alonso Soto (39')
Pascal Levieux (43') 1 - 1
1 - 2 Octavien Geay (53')
1 - 3 Isidoro Nasarre (81')
Racing de Madrid Alineación oficial del equipo 'Racing de Madrid' en el partido 1 - 3 beticosfuenla Alineación oficial del equipo 'beticosfuenla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing de Madrid Alineación oficial del equipo 'Racing de Madrid' en el partido 0 - 1 beticosfuenla Alineación oficial del equipo 'beticosfuenla' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,4 % 0,3 % 93,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Madrid

Goles Goles

  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): Pascal Levieux va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Racing i marcant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 6 (Ocasión evento especial rápido + pase): Patrik Olsson va marxar per velocitat al minut 6 i va fer una passada de la mort a Pascal Levieux, però aquest va fallar.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): El Racing va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 37, però en Pascal Levieux va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 223 Minuto 45 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pascal Levieux va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 240 Minuto 86 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Racing van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 86 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Max Ruíz, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Patrik Olsson de Racing va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignacio Fernández de Racing amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Daniel Holling es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Nicu Rus de Racing va abandonar el terreny de joc després de 44 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Manuel Martorell va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Ignacio Fernández, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

beticosfuenla

Goles Goles

  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Jyri Vastamaa va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de beticosfuenla, Gonzalo Alonso Soto, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 173 Minuto 53 (Gol por la derecha): El jugador de beticosfuenla Octavien Geay va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 53 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 184 Minuto 81 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al beticosfuenla per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 81. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Isidoro Nasarre. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, el beticosfuenla va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Jonas Haraldsen s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 272 Minuto 45 (Ocasión por la izquierda): Al minut 45, un refús desafortunat de Casimiro Panella, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jyri Vastamaa no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 284 Minuto 88 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Isidoro Nasarre de beticosfuenla al minut 88 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.