Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PARATINOHAYKOSTO F. C. (491806) - cd toledo galactico (796242) » 130928250: T21/J3/VII

Liga 130928250 Información oficial sobre el partido 130928250 en Hattrick

04.08.2007 15:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 3 / VII.618 (38654)

Villar del Infantado Alineación oficial del equipo 'Villar del Infantado' en el partido 0 - 6 Fructuoso Martinez F.C Alineación oficial del equipo 'Fructuoso Martinez F.C' en el partido
0 - 1 Jesús Balaguer (7')
0 - 2 Jesús Balaguer (30')
0 - 3 Jesús Balaguer (42')
0 - 4 Riccardo Bove (44')
0 - 5 Jesús Balaguer (79')
0 - 6 Jesús Balaguer (90')
Villar del Infantado Alineación oficial del equipo 'Villar del Infantado' en el partido 0 - 6 Fructuoso Martinez F.C Alineación oficial del equipo 'Fructuoso Martinez F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Villar del Infantado Alineación oficial del equipo 'Villar del Infantado' en el partido 0 - 2 Fructuoso Martinez F.C Alineación oficial del equipo 'Fructuoso Martinez F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villar del Infantado

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Oscar Fernández i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Infantado, però el xut de Juan Carlos Guerola va sortir bastant desviat.
  • 240 Minuto 54 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Infantado sortien al contraatac. La falta llançada per Juan Carlos Guerola va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joel Delgado.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): Eerik Tolonen no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Antonio Lacárcel.
  • 094 Minuto 90 (Tirita (médico)): Enrique Valbeny va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Infantado es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Fructuoso Martinez F.C

Goles Goles

  • 170 Minuto 7 (Gol de falta): Al minut 7, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Jesús Balaguer posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 180 Minuto 30 (Gol de falta): Al minut 30, una falta xutada per Jesús Balaguer va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Fructuoso. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Jesús Balaguer va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 44 de partit va donar a Fructuoso l'avantatge per 0 - 4. Riccardo Bove en va ser l'anotador.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Fructuoso va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 5, quan Jesús Balaguer va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 184 Minuto 90 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Fructuoso per augmentar la diferència al marcador a 0 - 6 al minut 90. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Jesús Balaguer. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Pier Giorgio Zorzon de Fructuoso va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ogeday Erentürk de Fructuoso es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Felipe Moreno de Fructuoso la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Felipe Moreno va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Håvard Haugli.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Balaguer de Fructuoso va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.