Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CELTAS12 (48359) - TICode (122543) » 140167735: T21/R4

Copa 140167735 Información oficial sobre el partido 140167735 en Hattrick

08.08.2007 12:00:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 4

Nodoyunas Alineación oficial del equipo 'Nodoyunas' en el partido 4 - 5 Atlético Chipil Alineación oficial del equipo 'Atlético Chipil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nodoyunas Alineación oficial del equipo 'Nodoyunas' en el partido 0 - 4 Atlético Chipil Alineación oficial del equipo 'Atlético Chipil' en el partido
Tiene mucha potra 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nodoyunas

Goles Goles

  • 101 Minuto 41 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Niklas Nymar trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54, Alessio Toni va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 97 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 97, Alessio Toni de Nodoyunas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Era el minut 72 quan després d'una dura entrada, el jugador Raimo Kylmälä de Nodoyunas s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Nodoyunas Rodger Bothmer no va cometre cap error en el seu llançament de penal. José Minguela es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Jaime Moreno, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, José Minguela va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Nodoyunas i 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Niklas Nymar de Nodoyunas anava molt fort i col·locat però José Minguela no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Boe Behrendt va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Nodoyunas João Luís Paiva va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Atlético Chipil

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Enrique Valero quedar desmarcat i marcar per a Chipil al minut 3. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al 39 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Chipil augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Abel Vila es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després de 40 minuts, Adam Plard va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però João Luís Paiva va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 284 Minuto 50 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a Chipil, Ignacio Gómez va fallar un penal al minut 50, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): Chipil van sortir al contraatac al minut 61, però Julien Lourenco va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Enrique García no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Ignacio Gómez de Chipil, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival João Luís Paiva en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Chipil, Franciscano Gómez, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Chipil Adam Plard, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de João Luís Paiva. El marcador continuava 3 - 4.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): José Minguela de Chipil, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival João Luís Paiva en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): Henric Magnusson, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, João Luís Paiva va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Chipil i 4 - 5 al marcador.