Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D MIRMI (30530) - Sporting Barritote SAD (491664) » 146105160: T22/J5/III

Liga 146105160 Información oficial sobre el partido 146105160 en Hattrick

08.12.2007 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 5 / III.13 (3420)

Real Villares Alineación oficial del equipo 'Real Villares ' en el partido 2 - 0 Deportivo Gijón Alineación oficial del equipo 'Deportivo Gijón' en el partido
Magnus Karlsson (67') 1 - 0
Amos Williamson (78') 2 - 0
Real Villares Alineación oficial del equipo 'Real Villares ' en el partido 2 - 0 Deportivo Gijón Alineación oficial del equipo 'Deportivo Gijón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Villares Alineación oficial del equipo 'Real Villares ' en el partido 1 - 1 Deportivo Gijón Alineación oficial del equipo 'Deportivo Gijón' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,8 % 36,9 % 33,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Villares

Goles Goles

  • 115 Minuto 67 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Magnus Karlsson de Villares va fer un bon esprint per escapar-se de Grigore Stoleru i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Amos Williamson, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Villares.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El Villares ho intentava per la dreta per mitjà de Magnus Karlsson, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Liesik Levashou de Villares es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 89 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Amos Williamson, jugador de Villares, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 89. Jorge Baena, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Deportivo Gijón

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En Ricardo Moreno va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Es duien 11 minuts de partit jugats quan Jordi Guimerà va estar a punt de posar per davant a Deportivo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Geert Schreurs va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Apollon Zachalios va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Geert Schreurs, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 270 Minuto 29 (Ocasión de falta): En Grigore Stoleru va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 29. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 251 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Nele Lagendaal va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Ricardo Moreno ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nele Lagendaal de Deportivo es va guanyar la targeta groga merescudament.