Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MATINES FC (433886) - Forza Madrid (125106) » 146297990: T22/J14/VI

Liga 146297990 Información oficial sobre el partido 146297990 en Hattrick

09.02.2008 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 14 / VI.254 (14572)

Unió Gracienca Alineación oficial del equipo 'Unió Gracienca' en el partido 2 - 0 mogutu`s team Alineación oficial del equipo 'mogutu`s team' en el partido
Emilian Rusu (36') 1 - 0
Jörg Lortzing (66') 2 - 0
Unió Gracienca Alineación oficial del equipo 'Unió Gracienca' en el partido 2 - 0 mogutu`s team Alineación oficial del equipo 'mogutu`s team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Unió Gracienca Alineación oficial del equipo 'Unió Gracienca' en el partido 1 - 1 mogutu`s team Alineación oficial del equipo 'mogutu`s team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,5 % 22,6 % 51,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unió Gracienca

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 els aficionats van embogir quan en Emilian Rusu va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Gracienca.
  • 138 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Emilian Rusu arribés a peus de Jörg Lortzing, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Gracienca el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Eduard Delfos del Gracienca ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mihai Dorobantu al minut 57 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Martin Krvavica va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Emilian Rusu una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 69, però una magnífica aturada de Mihai Dorobantu va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Luís André Evangelista de Gracienca va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eduard Delfos.

mogutu`s team

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): mogutu`s va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Diego Battaner va desviar el xut final de Ander Domínguez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, un refús desafortunat de Diego Battaner, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Agis Mparmperopoulos no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 251 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Eddy Villanueva va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Diego Battaner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 20 (Lesión leve): Pedro Alecrim de mogutu`s va abandonar el terreny de joc després de 20 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Daniel Zabalza va entrar en el seu lloc.