Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eldapower (1417167) - UNIVERSREALMADRID (795328) » 149610603: T22/J10/X

Liga 149610603 Información oficial sobre el partido 149610603 en Hattrick

12.01.2008 14:15:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 10 / X.3367 (181934)

siam venuti fin qua per verdare segnare kaka!! Alineación oficial del equipo 'siam venuti fin qua per verdare segnare kaka!!' en el partido 1 - 0 Rivaldo the best Alineación oficial del equipo 'Rivaldo the best' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
siam venuti fin qua per verdare segnare kaka!! Alineación oficial del equipo 'siam venuti fin qua per verdare segnare kaka!!' en el partido 1 - 1 Rivaldo the best Alineación oficial del equipo 'Rivaldo the best' en el partido
Tiene un resultado normal 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,5 % 18,7 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

siam venuti fin qua per verdare segnare kaka!!

Goles Goles

  • 108 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 24, en Antonio Roger Aresti la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Narciso Gea que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): verdare va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Víctor Pompeyo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Andy McGee.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Diego Picazo García de verdare va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Esteve Querol.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 11 (Lesión leve): Després de 11 minuts jugats, Juanjo Abadín es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Samuel Garat.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 57 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Eudald Tarradell, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Rivaldo the best

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 4 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Edmundo Alfoz al minut 4 semblava entrar, però Manuel Balodis va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Mário Assis va marcar al minut 5 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Rivaldo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 70, però el xut de Álvaro Cortesão des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 66, Elías Colón de Rivaldo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.