Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pm5d (779044) - The_Special_One (440476) » 155028478: T22/R2

Copa 155028478 Información oficial sobre el partido 155028478 en Hattrick

14.11.2007 12:15:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 2

Las Almenas Alineación oficial del equipo 'Las Almenas' en el partido 1 - 3 Alcachofo C.F. Alineación oficial del equipo 'Alcachofo C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Las Almenas Alineación oficial del equipo 'Las Almenas' en el partido 1 - 4 Alcachofo C.F. Alineación oficial del equipo 'Alcachofo C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Almenas

Goles Goles

  • 107 Minuto 71 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Hilari Adsuara! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al 53, Olivér Preisinger hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Emanuele Wäch. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Leandro Quiroga.

Alcachofo C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): Amb 21 minuts jugats, Luca Leclercq de Alcachofo va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Antonio Vergara de Alcachofo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 22. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Lovro Mofardin de Alcachofo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 74. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, el Alcachofo va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ekiotz Acerete Guillén s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Alcachofo quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Paulo Cortês va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 240 Minuto 68 (Ocasión de contra de falta): Alcachofo va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Lovro Mofardin va anar a parar a les mans del porter.