Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jordi crak (1366903) - C.E. Xipi (312378) » 159307654: T23/R1

Copa 159307654 Información oficial sobre el partido 159307654 en Hattrick

27.02.2008 12:45:00
Copa: Temporada 23 / Ronda 1

kriptonitaroja Alineación oficial del equipo 'kriptonitaroja' en el partido 1 - 2 Imperio Tau Alineación oficial del equipo 'Imperio Tau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
kriptonitaroja Alineación oficial del equipo 'kriptonitaroja' en el partido 0 - 4 Imperio Tau Alineación oficial del equipo 'Imperio Tau' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kriptonitaroja

Goles Goles

  • 139 Minuto 79 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Hector Mangion van servir per superar a l'últim defensor, en Alberto Puigverd. Tot va acabar amb el 1 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de kriptonitaroja cantant "Hector Mangion selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de kriptonitaroja van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Stefan Persson va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de kriptonitaroja va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Stefan Persson, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Fãnica Gheorghe de kriptonitaroja va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Edgar Mercado de kriptonitaroja va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dennis Goffart de kriptonitaroja amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Hector Mangion ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Imperio Tau

Goles Goles

  • 171 Minuto 49 (Gol por el centro): Tau agafava avantatge al minut 49 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar David Fontaner amb mestria.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): Amb 89 minuts jugats, Ignacio Fabián de Tau va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Tau va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 6, quan Carlo Valderrama va quedar-se sol davant el porter Neo Schoder, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 18, quan en Peder Gaarde va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, un refús desafortunat de Neo Schoder, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Josef Heller no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Tau va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 47, quan Pedro Gil va quedar-se sol davant el porter Neo Schoder, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Tau va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Neo Schoder va desviar el xut final de Manuel Rebolloso després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 270 Minuto 85 (Ocasión de falta): David Fontaner va xutar magistralment una falta al minut 85 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): Peder Gaarde va sortir coix del terreny de joc, substituït per Ignacio Fabián. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Javier Bertomeu no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.