Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Seirov Futbol Club (308441) - F.C. Trajano (779929) » 161826596: T23/J13/VI

Liga 161826596 Información oficial sobre el partido 161826596 en Hattrick

24.05.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 13 / VI.716 (15034)

Seirov Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Seirov Futbol Club' en el partido 0 - 1 F.C. Trajano Alineación oficial del equipo 'F.C. Trajano' en el partido
0 - 1 Paw Ørbæk (37')
Seirov Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Seirov Futbol Club' en el partido 0 - 1 F.C. Trajano Alineación oficial del equipo 'F.C. Trajano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Seirov Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Seirov Futbol Club' en el partido 1 - 0 F.C. Trajano Alineación oficial del equipo 'F.C. Trajano' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Seirov Futbol Club

Goles Goles

  • 109 Minuto 37 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Adir Machnes se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Paw Ørbæk que va anotar el 0 - 1 per a Trajano sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 22 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 22, tothom va saber perquè en Fredrik Rahmling era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): Saša Vujović hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Krystian Bąba havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Werner Kozielski de Seirov amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 36 de partit, quan un jugador de Seirov, en Gabriel Rubio, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

F.C. Trajano

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Trajano van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 32, però Rosario Pini va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 240 Minuto 35 (Ocasión de contra de falta): El Trajano va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Paw Ørbæk la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Trajano va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mauro Bisiacco, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Al minut 41 de partit, el jugador Paw Ørbæk de Trajano es va lesionar lleugerament però va poder continuar.