Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cojos y calvos (308640) - F.C. Bellavista (312708) » 161970815: T23/J5/VIII

Liga 161970815 Información oficial sobre el partido 161970815 en Hattrick

29.03.2008 15:15:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 5 / VIII.1244 (178787)

La Vecilla C.F Alineación oficial del equipo 'La Vecilla C.F' en el partido 1 - 3 F.C. Bellavista Alineación oficial del equipo 'F.C. Bellavista' en el partido
0 - 1 Bert Gade Hastrup (29')
0 - 2 Enrique Ginoves (47')
0 - 3 Valmond Duchesne (58')
Victor Wullschleger (63') 1 - 3
La Vecilla C.F Alineación oficial del equipo 'La Vecilla C.F' en el partido 1 - 3 F.C. Bellavista Alineación oficial del equipo 'F.C. Bellavista' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
La Vecilla C.F Alineación oficial del equipo 'La Vecilla C.F' en el partido 1 - 5 F.C. Bellavista Alineación oficial del equipo 'F.C. Bellavista' en el partido
Tiene un resultado normal 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Vecilla C.F

Goles Goles

  • 103 Minuto 63 (Gol por la derecha): Vecilla no perdien la fe, i al minut 63 del partit, Victor Wullschleger va marcar el 1 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Victor Wullschleger va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Mohd Hairul Nizam bin Ismail no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Henry Zeiss estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kees Commissaris de Vecilla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kees Commissaris de Vecilla va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Gal Lifshitz ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

F.C. Bellavista

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): En Bert Gade Hastrup donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 29 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Enrique Ginoves, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Valmond Duchesne va ser l'anotador del 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): En Arseniy Buzunov va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Víctor Fuster va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enrique Ginoves de Bellavista va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Asmo Paavolainen de Bellavista va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 51 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Asmo Paavolainen es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.