Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Mursiya C.F. (439681) - F.C.Telekitos (1456850) » 162242312: T23/J4/X

Liga 162242312 Información oficial sobre el partido 162242312 en Hattrick

22.03.2008 14:15:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 4 / X.1996 (167251)

Apocalipsis_LCÑ Alineación oficial del equipo 'Apocalipsis_LCÑ' en el partido 2 - 0 F.C.Telekitos Alineación oficial del equipo 'F.C.Telekitos' en el partido
Sergio Sánchez (35') 1 - 0
Javier Aguilo (85') 2 - 0
Apocalipsis_LCÑ Alineación oficial del equipo 'Apocalipsis_LCÑ' en el partido 2 - 0 F.C.Telekitos Alineación oficial del equipo 'F.C.Telekitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Apocalipsis_LCÑ Alineación oficial del equipo 'Apocalipsis_LCÑ' en el partido 5 - 0 F.C.Telekitos Alineación oficial del equipo 'F.C.Telekitos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Apocalipsis_LCÑ

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador Sergio Sánchez de Apocalipsis_LCÑ, després de 35 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 134 Minuto 85 (Gol de penalti): Als 85 minuts de joc, els nois de Apocalipsis_LCÑ van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Javier Aguilo augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 7 per blocar una centrada d'en Javier Aguilo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Apocalipsis_LCÑ.
  • 207 Minuto 9 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Apocalipsis_LCÑ va ser a punt de marcar al minut 9, quan el seu jugador Martí Llambric va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Martí Llambric va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Apocalipsis_LCÑ se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 34 (Ocasión de falta): Amb 34 minuts disputats, Javier Aguilo gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Tommaso Di Paola va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 230 Minuto 64 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 64 podia haver acabat en gol, però Tommaso Di Paola va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Egoitz Bilbao. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Sánchez de Apocalipsis_LCÑ la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F.C.Telekitos

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de F.C.Telekitos, l'equip va recuperar la pilota al minut 8 i va contraatacar. En Federico Dolarroga va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 263 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El F.C.Telekitos creava perill des de la dreta al minut 60, però en Pablo Benítez, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Federico Dolarroga desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Joppe Willigers va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.