Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ALCORANO F.C. (779752) - SPZ Campanar (438728) » 177509474: T24/J1/VI

Liga 177509474 Información oficial sobre el partido 177509474 en Hattrick

21.06.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 1 / VI.105 (14423)

CDC_Torreforta Alineación oficial del equipo 'CDC_Torreforta' en el partido 3 - 1 SPZ Campanar Alineación oficial del equipo 'SPZ Campanar' en el partido
Spiros Fanariotis (2') 1 - 0
1 - 1 Vlasis Limperiou (36')
Lauris Bag?uks (41') 2 - 1
Carlos Fola (61') 3 - 1
CDC_Torreforta Alineación oficial del equipo 'CDC_Torreforta' en el partido 3 - 1 SPZ Campanar Alineación oficial del equipo 'SPZ Campanar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CDC_Torreforta Alineación oficial del equipo 'CDC_Torreforta' en el partido 2 - 1 SPZ Campanar Alineación oficial del equipo 'SPZ Campanar' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,4 % 20,4 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CDC_Torreforta

Goles Goles

  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Lauris Bagņuks de CDC_Torreforta aconseguir un gol al minut 41 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan CDC_Torreforta va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Carlos Fola des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21, Spiros Fanariotis gairebé va marcar per a CDC_Torreforta des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ledley Rouse de CDC_Torreforta va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sacarino Bogo.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rudy Cabot de CDC_Torreforta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

SPZ Campanar

Goles Goles

  • 109 Minuto 2 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 2 minuts Vlasis Limperiou es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Spiros Fanariotis que d'un gran xut va marcar per a CDC_Torreforta el 1 - 0.
  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Vlasis Limperiou que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 40 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Dvir Goldberg va rebre molts aplaudiments. Al minut 40 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): En Dvir Goldberg va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Campanar va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 79 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Matt Timan de Campanar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Campanar es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Johan Egeland no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Tomás López al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, OK potente): Matt Timan no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 305 Minuto 59 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Dvir Goldberg, en lloc de córrer, relliscava.