Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic 1980 (798892) - Bocachancla CF (795919) » 177783818: T24/J12/IX

Liga 177783818 Información oficial sobre el partido 177783818 en Hattrick

06.09.2008 15:40:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 12 / IX.907 (61178)

airanac Alineación oficial del equipo 'airanac' en el partido 3 - 2 biticudino Alineación oficial del equipo 'biticudino' en el partido
0 - 1 Ursino Galíndez (4')
0 - 2 Severino Cumeiro (44')
Celedonio Chipre (76') 1 - 2
Rodrigo Avilleira (77') 2 - 2
Fernando Mínguez (78') 3 - 2
airanac Alineación oficial del equipo 'airanac' en el partido 3 - 2 biticudino Alineación oficial del equipo 'biticudino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
airanac Alineación oficial del equipo 'airanac' en el partido 5 - 1 biticudino Alineación oficial del equipo 'biticudino' en el partido
Tiene mala suerte 4.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

airanac

Goles Goles

  • 104 Minuto 76 (Gol de penalti): Al minut 76, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Celedonio Chipre va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2.
  • 113 Minuto 77 (Gol por la derecha): Després de 77 minuts de partit, Rodrigo Avilleira igualava per airanac en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Corria el minut 78 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Fernando Mínguez, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): Juan Inchaustegui hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Àlex Oliveras havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): airanac enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): El jugador de airanac Rodrigo Avilleira quasi va assolir l'empat al minut 44 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 201 Minuto 45 (Ocasión por el centro): Al minut 45 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Rodrigo Avilleira no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Carlos Maldonado i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a airanac, però el xut de Alberto Muñoz Mora va sortir bastant desviat.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Bernat Salazar Buitrón gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Carlos Maldonado va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bernat Salazar Buitrón.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fernando Mínguez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

biticudino

Goles Goles

  • 107 Minuto 4 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Ursino Galíndez! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 0 - 1.
  • 106 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Severino Cumeiro va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 44, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del biticudino, mentre ja celebrava el 0 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Severino Cumeiro. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 41 (Tirita (médico)): Filemón de la Peña va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de biticudino estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 32 (Evento clima: sol, OK técnico): En Ignacio Olivarri va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.