Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ASU Timisoara 1921 (312929) - Cirujano's F.C. (121533) » 187772581: T24/R7

Copa 187772581 Información oficial sobre el partido 187772581 en Hattrick

30.07.2008 12:00:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 7

keruvines team Alineación oficial del equipo 'keruvines team' en el partido 7 - 8 Cirujano's F.C. Alineación oficial del equipo 'Cirujano's F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
keruvines team Alineación oficial del equipo 'keruvines team' en el partido 2 - 1 Cirujano's F.C. Alineación oficial del equipo 'Cirujano's F.C.' en el partido
Tiene una suerte increíble 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,0 % 6,1 % 20,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

keruvines team

Goles Goles

  • 109 Minuto 2 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 2 minuts Erik Dietzen es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Víctor Tella que d'un gran xut va marcar per a Cirujano's el 0 - 1.
  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43 del partit, el jugador Vali Scãrlãtescu de keruvines va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 119 Minuto 74 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Aart van der Schoot va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 2 al minut 74.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Corria el minut 78 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Ignacio Boixadós, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 76 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 76 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Giuseppe Riso va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Erik Dietzen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de keruvines se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 96 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Joaquín Danús va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Kristian Bakken rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Erik Dietzen de keruvines va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Aart van der Schoot de keruvines va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Kristian Bakken va prendre el seu rol al minut 85.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Giuseppe Riso va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Joaquín Danús de keruvines, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Dimitar Milanov en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Henning Dobos anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 5 per a keruvines.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de keruvines Marcos Soto no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Dimitar Milanov es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 5.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de keruvines Javier Merodio va intentar enganyar Dimitar Milanov amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 7 - 6.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Erik Dietzen xutant per a keruvines va fer anar la pilota just on la volia, però Dimitar Milanov, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Cirujano's F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Cirujano's prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Hugo Arouca.
  • 161 Minuto 88 (Gol por el centro): Als 88 minuts de partit, Víctor Tella de Cirujano's va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 de partit, William MacKerracher va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 280 Minuto 18 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 18 per Hugo Arouca va anar a parar a la creueta.
  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Hugo Arouca de Cirujano's va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 25 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Matthieu Delacoux ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 101 (Ocasión por el centro): Edgar Fauland va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 101, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rosendo Campo Lameiro va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Edgar Fauland de Cirujano's va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Hugo Arouca anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Cirujano's.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Matthieu Delacoux de Cirujano's, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Rosendo Campo Lameiro en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Cirujano's Josemir Carvalho va intentar enganyar Rosendo Campo Lameiro amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 6 - 5.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Víctor Tella de Cirujano's, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Rosendo Campo Lameiro en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 6.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): En Vilhelmi Seppä anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 7 per a Cirujano's.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): En William MacKerracher anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 8 per a Cirujano's.