Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CCD Santa Aurelia FS (798776) - S.D. San Andrés del Rabanedo (794212) » 193155349: T25/J11/VI

Liga 193155349 Información oficial sobre el partido 193155349 en Hattrick

20.12.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 11 / VI.6 (14324)

Lufus Team Alineación oficial del equipo 'Lufus Team' en el partido 1 - 1 the joshua F.C Alineación oficial del equipo 'the joshua F.C' en el partido
Filiberto Provedo (18') 1 - 0
1 - 1 Gonzalo Guimarey (69')
Lufus Team Alineación oficial del equipo 'Lufus Team' en el partido 1 - 1 the joshua F.C Alineación oficial del equipo 'the joshua F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lufus Team Alineación oficial del equipo 'Lufus Team' en el partido 0 - 1 the joshua F.C Alineación oficial del equipo 'the joshua F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lufus Team

Goles Goles

  • 140 Minuto 18 (Gol de contra de falta): El porter de Lufus va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Filiberto Provedo va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Lufus va anar a parar a la dreta de l'atac on en Leslie ten Brinke, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Al minut 79, Leslie ten Brinke de Lufus es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

the joshua F.C

Goles Goles

  • 162 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Gonzalo Guimarey va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Juan Luis Garavito ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 262 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21 Gonzalo Guimarey va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Hansjörg Biedermann va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 236 Minuto 66 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Roger Romero va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 66 de joc.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Gonzalo Guimarey que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Sergio Villena va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 80, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Hansjörg Biedermann va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 88 (Ocasión por el centro): joshua va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 88, quan Dennis Cornelis va quedar-se sol davant el porter Hansjörg Biedermann, però aquest va poder aturar el xut.