Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tu viaje a Tailandia (120915) - SAD_MIRIAN--JOSE (1337042) » 193317103: T25/J3/VIII

Liga 193317103 Información oficial sobre el partido 193317103 en Hattrick

25.10.2008 15:10:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 3 / VIII.847 (54648)

Coca-Yonkis Alineación oficial del equipo 'Coca-Yonkis' en el partido 0 - 1 Hortaleza Dracos, F.C. Alineación oficial del equipo 'Hortaleza Dracos, F.C.' en el partido
0 - 1 Mauro Zugarrondo (42')
Coca-Yonkis Alineación oficial del equipo 'Coca-Yonkis' en el partido 0 - 1 Hortaleza Dracos, F.C. Alineación oficial del equipo 'Hortaleza Dracos, F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Coca-Yonkis Alineación oficial del equipo 'Coca-Yonkis' en el partido 2 - 0 Hortaleza Dracos, F.C. Alineación oficial del equipo 'Hortaleza Dracos, F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coca-Yonkis

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Verner Askgaard del Coca ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Coca va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Roman Agasiev va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pablo Cortabarría.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Coca va estar a punt de posar-se per davant al minut 40 però Miomir Pejdo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 240 Minuto 45 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Coca van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 45 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Lúcio Pastor, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 212 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58, Verner Askgaard va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Víctor Predazzi de Coca es va guanyar la targeta groga merescudament.

Hortaleza Dracos, F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Mauro Zugarrondo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Mauro Zugarrondo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Fredrik Nissbrant, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 57 (Lesión leve): En Wubbo Loenen ocupà el lloc d'en Pablo Portilla al 57 minuts, dos minuts després que el jugador de Hortaleza quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.