Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bobesponjaclub (799913) - Balompedica Peligros (1369639) » 193324167: T25/J5/VIII

Liga 193324167 Información oficial sobre el partido 193324167 en Hattrick

08.11.2008 15:10:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 5 / VIII.973 (54774)

I Drink Sangria Alineación oficial del equipo 'I Drink Sangria' en el partido 2 - 2 Draendil's F.C. Alineación oficial del equipo 'Draendil's F.C.' en el partido
0 - 1 Joachim Alexandersson (37')
Carlo Muzzu (40') 1 - 1
Alpsagun Birand (41') 2 - 1
2 - 2 Alexis Kanavos (47')
I Drink Sangria Alineación oficial del equipo 'I Drink Sangria' en el partido 2 - 2 Draendil's F.C. Alineación oficial del equipo 'Draendil's F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
I Drink Sangria Alineación oficial del equipo 'I Drink Sangria' en el partido 1 - 1 Draendil's F.C. Alineación oficial del equipo 'Draendil's F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,7 % 2,0 % 15,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

I Drink Sangria

Goles Goles

  • 109 Minuto 37 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Yuri Fazari va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Joachim Alexandersson va aprofitar el regal, anotant el 0 - 1.
  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Sangria s'esgargamellaven dempeus per esperonar Carlo Muzzu que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 40 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 108 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 1 s'ha de veure repetit: en Yuri Fazari de Sangria va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Alpsagun Birand, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 24 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Carlo Muzzu va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a Sangria per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alpsagun Birand, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Sangria va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alpsagun Birand en un 1 contra 1 amb el porter Paco Varela, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Draendil's F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 47 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 47 minuts Alexis Kanavos va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 9 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Filipe Cabral, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Sangria, però Erno Katiska no va poder encertar el xut.
  • 206 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Raúl Floreaga va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Alexis Kanavos de Draendils va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.