Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caraduras FC (779378) - Atlético del Mareny (1438204) » 193478717: T25/J1/IX

Liga 193478717 Información oficial sobre el partido 193478717 en Hattrick

11.10.2008 15:45:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 1 / IX.1685 (177180)

Valadouro Alineación oficial del equipo 'Valadouro' en el partido 4 - 1 redandblueteam Alineación oficial del equipo 'redandblueteam' en el partido
Siegrich Woolf (12') 1 - 0
Carlos Alcubierre (24') 2 - 0
Carlos Alcubierre (27') 3 - 0
3 - 1 Gonzalo Livingstone (58')
Rémi Marquant (82') 4 - 1
Valadouro Alineación oficial del equipo 'Valadouro' en el partido 4 - 1 redandblueteam Alineación oficial del equipo 'redandblueteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Valadouro Alineación oficial del equipo 'Valadouro' en el partido 6 - 1 redandblueteam Alineación oficial del equipo 'redandblueteam' en el partido
Tiene mala suerte 5.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valadouro

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Siegrich Woolf va donar a Valadouro un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Carlos Alcubierre va incrementar l'avantatge de Valadouro amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): En Carlos Alcubierre de Valadouro va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): Als 82 minuts de joc, els nois de Valadouro van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Rémi Marquant augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 35 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Zdzisław Kufel? Un error clamorós seu va donar a Carlos Alcubierre una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Rob Evrard una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 84, però una magnífica aturada de Ludovico Luratti va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Trevor Francis.
  • 512 Minuto 38 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Trevor Francis va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marino De Felice de Valadouro es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 90 (Tirita): Era el minut 90 quan després d'una dura entrada, el jugador Rodolfo Rodríguez de Valadouro s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

redandblueteam

Goles Goles

  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Valadouro. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Gonzalo Livingstone la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del redandblueteam es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 58.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Jean-Louis Sander la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de redandblueteam havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Ubaldo Ventura quasi redueix la diferència al marcador al minut 37, però una gran estirada d'en Yiorgos Poulkos va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Rímolo de redandblueteam es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): redandblueteam es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Alberto Reine no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Ludovico Luratti al camp.