Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Riders CF (1370563) - asdfg team (995036) » 193669623: T25/J14/X

Liga 193669623 Información oficial sobre el partido 193669623 en Hattrick

10.01.2009 14:20:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 14 / X.3045 (171372)

Ciudad del Hornillo Alineación oficial del equipo 'Ciudad del Hornillo' en el partido 5 - 0 FUTBO SAMBA CLUB Alineación oficial del equipo 'FUTBO SAMBA CLUB' en el partido
Nano Borrallo (38') 1 - 0
Mauricio Amboaxe (54') 2 - 0
Himar Maeso (73') 3 - 0
Luís Pinho (78') 4 - 0
Mauricio Amboaxe (81') 5 - 0
Ciudad del Hornillo Alineación oficial del equipo 'Ciudad del Hornillo' en el partido 5 - 0 FUTBO SAMBA CLUB Alineación oficial del equipo 'FUTBO SAMBA CLUB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Ciudad del Hornillo Alineación oficial del equipo 'Ciudad del Hornillo' en el partido 7 - 0 FUTBO SAMBA CLUB Alineación oficial del equipo 'FUTBO SAMBA CLUB' en el partido
Tiene mala suerte 7.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ciudad del Hornillo

Goles Goles

  • 120 Minuto 38 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 38, indicava inequívocament que en Nano Borrallo va saber trobar la xarxa rival. Hornillo desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 141 Minuto 54 (Gol de contra por el centro): Mauricio Amboaxe va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Hornillo, al minut 54. El marcador va canviar a 2 - 0.
  • 117 Minuto 73 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Iván Beñat, que quasi sense aire va regalar la pilota a Himar Maeso de Hornillo, que, amb energies de reserva, va fer el 3 - 0. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Luís Pinho es va introduir dins la defensa central al minut 78, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Mauricio Amboaxe va incrementar l'avantatge de Hornillo amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 es va veure una gran oportunitat per a Hornillo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mauricio Amboaxe, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 36 per blocar una centrada d'en Mauricio Amboaxe va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Hornillo.
  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Iván Beñat no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Mauricio Amboaxe estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Artiza Ansotegi va entorpir al marcador d'en Mauricio Amboaxe per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Himar Maeso va estar a punt de sentenciar el partit al minut 71, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luís Pinho de Hornillo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bertrand Picquet de Hornillo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Bertrand Picquet se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luís Pinho es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

FUTBO SAMBA CLUB

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 11 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Modesto Frolaz al minut 11 semblava entrar, però Martí Aldeondo va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Toro Bravo.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Toro Bravo de FUTBO va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones