Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El pelanas (489987) - Streeters A (311959) » 209195090: T26/J2/IV

Liga 209195090 Información oficial sobre el partido 209195090 en Hattrick

07.02.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 2 / IV.8 (3431)

El pelanas Alineación oficial del equipo 'El pelanas' en el partido 0 - 3 albera team Alineación oficial del equipo 'albera team' en el partido
0 - 1 Tobias Schwänzl (3')
0 - 2 Tobias Schwänzl (36')
0 - 3 Tobias Schwänzl (80')
El pelanas Alineación oficial del equipo 'El pelanas' en el partido 0 - 3 albera team Alineación oficial del equipo 'albera team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El pelanas Alineación oficial del equipo 'El pelanas' en el partido 2 - 1 albera team Alineación oficial del equipo 'albera team' en el partido
Tiene mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,7 % 7,5 % 21,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El pelanas

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): pelanas va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 81 que Nicolás Cabrera no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Walerian Motyczyński no oblidarà el que li va passar durant el minut 84. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 5 (Tirita): Al minut 5 de partit, el jugador Sjors Hardenbol de pelanas es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

albera team

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): En Tobias Schwänzl donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 3 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 36, albera va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Tobias Schwänzl.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Tobias Schwänzl de albera va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 80. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 28 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Raúl Eiris va ridiculitzar a en Anthony Leitch amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 218 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner peinado): Tobias Schwänzl quasi marca en una jugada assajada de córner que Miguel Conde Quintero havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): En David Capllonc va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roldán López.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Passats 32 minuts de joc, en Álvaro González de albera va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.