Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RATES PENADES (486585) - Gimenells (1414930) » 209228648: T26/J6/VI

Liga 209228648 Información oficial sobre el partido 209228648 en Hattrick

07.03.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 6 / VI.287 (14605)

RATES PENADES Alineación oficial del equipo 'RATES PENADES' en el partido 3 - 1 Gimenells Alineación oficial del equipo 'Gimenells' en el partido
Chris Kullar (39') 1 - 0
Rindert van Schalkwijk (45') 2 - 0
2 - 1 Patricio Morreau (75')
Klaus Sønksen (81') 3 - 1
RATES PENADES Alineación oficial del equipo 'RATES PENADES' en el partido 3 - 1 Gimenells Alineación oficial del equipo 'Gimenells' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RATES PENADES Alineación oficial del equipo 'RATES PENADES' en el partido 3 - 0 Gimenells Alineación oficial del equipo 'Gimenells' en el partido
Tiene un resultado normal 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RATES PENADES

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 39 gràcies a la jugada de Chris Kullar, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 45 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan PENADES va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Rindert van Schalkwijk des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan PENADES va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Klaus Sønksen des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Nikolay Pashov haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a PENADES al minut 37.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Rindert van Schalkwijk gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Kazimierz Skwarzyński va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Sharon Sabag una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Kazimierz Skwarzyński va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Karel Sklenář probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Gimenells

Goles Goles

  • 108 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 1 s'ha de veure repetit: en Salvador De la Zarza de Gimenells va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Patricio Morreau, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Gimenells sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Patricio Morreau, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 43 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): En Patricio Morreau va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 2, Baros Rubin de Celis de Gimenells va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Baros Rubin de Celis de Gimenells es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 64.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Passats 40 minuts de joc, en Petteri Saikkonen de Gimenells va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Patricio Morreau, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.