Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chankletos (988597) - Cuando el grajo vuela bajo... (437420) » 209287514: T26/J8/VII

Liga 209287514 Información oficial sobre el partido 209287514 en Hattrick

21.03.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 8 / VII.314 (38350)

ROMPETEITOS Alineación oficial del equipo 'ROMPETEITOS' en el partido 1 - 0 Cuando el grajo vuela bajo... Alineación oficial del equipo 'Cuando el grajo vuela bajo...' en el partido
Julien Rome (67') 1 - 0
ROMPETEITOS Alineación oficial del equipo 'ROMPETEITOS' en el partido 1 - 0 Cuando el grajo vuela bajo... Alineación oficial del equipo 'Cuando el grajo vuela bajo...' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ROMPETEITOS Alineación oficial del equipo 'ROMPETEITOS' en el partido 2 - 1 Cuando el grajo vuela bajo... Alineación oficial del equipo 'Cuando el grajo vuela bajo...' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,8 % 3,4 % 17,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ROMPETEITOS

Goles Goles

  • 122 Minuto 67 (Gol por la izquierda): ROMPETEITOS, atacant per l'esquerra al minut 67, va aprofitar el magnífic llançament de Julien Rome per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Félix Roxas Sotolongo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 33 per blocar una centrada d'en Pasquale Mela va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ROMPETEITOS.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): ROMPETEITOS per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 43, quan Pasquale Mela va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Lauri Rummukainen del ROMPETEITOS ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro César Cabanyes.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 72 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del ROMPETEITOS puguin veure en Bolesław Wranik jugant de nou; ja que al minut 72 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Gerardo Aponte el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 49 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Bolesław Wranik, en lloc de córrer, relliscava.

Cuando el grajo vuela bajo...

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 45 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Paolo Vendramin que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Paolo Vendramin ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 260 Minuto 74 (Ocasión de falta): El jugador visitant Fabián Peris va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 74 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 70 (Tarjeta roja directa): Al minut 70, Edgar Francelos de bajo... va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Piero Fiordalisi probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.