Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

makinas c.f (439919) - CHINDIA T.G.V (798887) » 209365504: T26/J4/VIII

Liga 209365504 Información oficial sobre el partido 209365504 en Hattrick

21.02.2009 15:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 4 / VIII.683 (54484)

powerflowers Alineación oficial del equipo 'powerflowers' en el partido 0 - 7 Tornillos y Relojes Alineación oficial del equipo 'Tornillos y Relojes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
powerflowers Alineación oficial del equipo 'powerflowers' en el partido 0 - 10 Tornillos y Relojes Alineación oficial del equipo 'Tornillos y Relojes' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

powerflowers

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Amancio Vilas va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Gabriel Calafat.

Tornillos y Relojes

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Mikko Sarviharju que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Tornillos.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Giulio Di Noto va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 33, i va fer pujar el 0 - 2 per a Tornillos.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Ernõ Novák de Tornillos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 35. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Ernõ Novák de Tornillos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 74. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Francisco Nogueroles de Tornillos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 78. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 82, Tornillos va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Fernando Cal.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 87 de partit va donar a Tornillos l'avantatge per 0 - 7. Giulio Di Noto en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jorge Fines va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 3 de joc.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Tornillos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 20, quan Fernando Cal va quedar-se sol davant el porter Xabier Berbegal, però aquest va poder aturar el xut.
  • 280 Minuto 69 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 69 per Elodio Vega Bazán va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Domenik Stotzingen de Tornillos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.