Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Pelumbreras (994762) - Mérida C.F.H. (1461852) » 209365521: T26/J7/VIII

Liga 209365521 Información oficial sobre el partido 209365521 en Hattrick

14.03.2009 15:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 7 / VIII.683 (54484)

F.C. Pelumbreras Alineación oficial del equipo 'F.C. Pelumbreras' en el partido 1 - 3 Venganza Manchega!!! Alineación oficial del equipo 'Venganza Manchega!!!' en el partido
Nautilio Hidalgo (5') 1 - 0
1 - 1 Enrique Sáenz Rivas (22')
1 - 2 Michael Arendtsen (57')
1 - 3 Bogdan Matei (77')
F.C. Pelumbreras Alineación oficial del equipo 'F.C. Pelumbreras' en el partido 1 - 3 Venganza Manchega!!! Alineación oficial del equipo 'Venganza Manchega!!!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Pelumbreras Alineación oficial del equipo 'F.C. Pelumbreras' en el partido 2 - 1 Venganza Manchega!!! Alineación oficial del equipo 'Venganza Manchega!!!' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,3 % 7,7 % 22,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Pelumbreras

Goles Goles

  • 119 Minuto 5 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Anthony Sapone sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Nautilio Hidalgo que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Anthony Sapone! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Werni Kügler! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 20 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Pelumbreras puguin veure en Edgar Teper jugant de nou; ja que al minut 20 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Andy Bonnetier el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Venganza Manchega!!!

Goles Goles

  • 163 Minuto 22 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 22. L'anotador per Manchega!!! va ser Enrique Sáenz Rivas, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 171 Minuto 57 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Michael Arendtsen que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Manchega!!!.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 77 de partit va donar a Manchega!!! l'avantatge per 1 - 3. Bogdan Matei en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Ansis Brīvulis va fer una jugada per la banda esquerra, però Pepe Piñar va aturar el seu xut.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71 de partit, Mauricio Buendia va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Karl Marius Coeler de Manchega!!! va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Apruzzese de Manchega!!! va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.