Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Ryotsu (439299) - FC GraNada Atlético (440470) » 209587138: T26/J13/X

Liga 209587138 Información oficial sobre el partido 209587138 en Hattrick

25.04.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 13 / X.544 (96627)

labotellita Alineación oficial del equipo 'labotellita' en el partido 0 - 9 los selectos Alineación oficial del equipo 'los selectos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
labotellita Alineación oficial del equipo 'labotellita' en el partido 0 - 10 los selectos Alineación oficial del equipo 'los selectos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

labotellita

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): labotellita va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Santiago Carnicero va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter José Pacheco.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Erasmo Tapia de labotellita va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Martínez Herrero de labotellita va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Luis Pellicer va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Arturo Campra.

los selectos

Goles Goles

  • 141 Minuto 17 (Gol de contra por el centro): Luis Echezuría va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, selectos, al minut 17. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al 29 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a selectos augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Petko Goranov es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Diego Lara San Juan de selectos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 37 de partit.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): William Labatut va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 119 Minuto 46 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip selectos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Tura Rakıme va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 5.
  • 182 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Tura Rakıme, que va ser qui va marcar 0 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Wiesław Jerszyński de selectos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 7 al minut 49 de partit.
  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Toni Esperança la va rematar Petko Goranov amb una magnífica volea que va fer pujar per a selectos el 0 - 8.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70, selectos va augmentar el seu avantatge a 0 - 9, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Petko Goranov, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 30 (Ocasión de falta): Toni Esperança va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): selectos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 69, però Wiesław Jerszyński va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Al minut 34, Luis Echezuría de selectos va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.