Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

notinghampor (995207) - Mamahuevo (315322) » 209596421: T26/J10/X

Liga 209596421 Información oficial sobre el partido 209596421 en Hattrick

04.04.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 10 / X.710 (96793)

notinghampor Alineación oficial del equipo 'notinghampor' en el partido 2 - 0 Mamahuevo Alineación oficial del equipo 'Mamahuevo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
notinghampor Alineación oficial del equipo 'notinghampor' en el partido 2 - 1 Mamahuevo Alineación oficial del equipo 'Mamahuevo' en el partido
Tiene un resultado normal 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

notinghampor

Goles Goles

  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Daniël Timmer ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, notinghampor es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de notinghampor va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Patrik Widerquist progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ottavio Scippa va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Mário Jorge Gomes del notinghampor ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Patrik Widerquist de notinghampor va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Ottavio Scippa, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Johannes Schuster de notinghampor es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 78 (Tirita (médico)): Ottavio Scippa es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 16 (Evento clima: sol, OK técnico): Yiorgos Mpaltsakis semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Mamahuevo

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Mamahuevo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Manuel Waxhofer, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Es duien 33 minuts de partit jugats quan Manuel Waxhofer va estar a punt de posar per davant a Mamahuevo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Farkas Pósa va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Lassi Sääskilahti va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 40, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Farkas Pósa va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Giuseppe Mistretta de Mamahuevo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, George Vasile de Mamahuevo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Manuel Waxhofer va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.
  • 306 Minuto 88 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Cristian Hellín va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.