Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Steauas de Búcaro. (1579402) - Rallys new team (437277) » 209702632: T26/J5/X

Liga 209702632 Información oficial sobre el partido 209702632 en Hattrick

28.02.2009 14:20:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 5 / X.2607 (170934)

pEnntiUm Alineación oficial del equipo 'pEnntiUm' en el partido 2 - 1 pepechiringo Alineación oficial del equipo 'pepechiringo' en el partido
Leonardo Olivares (32') 1 - 0
Èdgar Giravent (37') 2 - 0
2 - 1 David Sahuquillo (82')
pEnntiUm Alineación oficial del equipo 'pEnntiUm' en el partido 2 - 1 pepechiringo Alineación oficial del equipo 'pepechiringo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pEnntiUm Alineación oficial del equipo 'pEnntiUm' en el partido 1 - 1 pepechiringo Alineación oficial del equipo 'pepechiringo' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,2 % 5,0 % 19,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pEnntiUm

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Corria el minut 32 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Leonardo Olivares, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): El jugador Èdgar Giravent de pEnntiUm es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): En Leonardo Olivares va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 21 per blocar una centrada d'en Gonzalo Colltor va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de pEnntiUm.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, Leonardo Olivares gairebé va marcar per a pEnntiUm des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raimon Olivé de pEnntiUm la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Garcia de pEnntiUm la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Leonardo Olivares de pEnntiUm va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Èdgar Giravent de pEnntiUm va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Leonardo Olivares se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

pepechiringo

Goles Goles

  • 153 Minuto 82 (Gol por la derecha): Els jugadors de pepechiringo no defallien en cap moment. Producte d'això, en David Sahuquillo va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Justo Elormendi, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 39 (Tirita (médico)): Mikołaj Portka va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de pepechiringo estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 095 Minuto 72 (Lesión): pepechiringo es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Mathieu Rediger no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Joaquín Trueba al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 36 (Evento clima: sol, OK técnico): Felice Amiotti semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 304 Minuto 56 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Mikołaj Portka va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.