Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bartolo f.c. (992883) - Carthago másters 3.0 (30607) » 218928031: T26/R4

Copa 218928031 Información oficial sobre el partido 218928031 en Hattrick

18.02.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 4

Bartolo f.c. Alineación oficial del equipo 'Bartolo f.c.' en el partido 4 - 3 Los Guerreros del Beakman Alineación oficial del equipo 'Los Guerreros del Beakman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bartolo f.c. Alineación oficial del equipo 'Bartolo f.c.' en el partido 2 - 1 Los Guerreros del Beakman Alineación oficial del equipo 'Los Guerreros del Beakman' en el partido
Tiene suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,8 % 14,4 % 24,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bartolo f.c.

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): En Alessio Caracciolo entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Bartolo, un peu providencial d'en Anton Josefsson va situar el 1-1 al panell digital.
  • 113 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70, Bartolo aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Lino Vilas-Boas va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Bartolo va ser Ácatl Sabines.
  • 109 Minuto 80 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Béla Bakos es va complicar la vida al minut 80 intentant esquivar Manolo Heredia en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Guerreros, va robar-li la pilota i va marcar el 3 - 3 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 185 Minuto 107 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Guerreros. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ácatl Sabines la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Bartolo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 3 arribava al minut 107.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Guy Cognet hauria d'haver estat gol al minut 41 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 72 per blocar una centrada d'en Torben Gießen va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Bartolo.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Anton Josefsson de Bartolo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Los Guerreros del Beakman

Goles Goles

  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 13 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Guerreros. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Pol Descàrrega xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Próspero Imbroda que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Guerreros.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 1 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Guerreros que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Niclas Bæk, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Guerreros va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 82, quan Próspero Imbroda va quedar-se sol davant el porter Iraklis Mitseas, però aquest va poder aturar el xut.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Niclas Bæk no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.