Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unión Vallekas (311742) - CD BADAJOZ 1902 (995725) » 225304612: T27/J12/VI

Liga 225304612 Información oficial sobre el partido 225304612 en Hattrick

08.08.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 12 / VI.795 (15113)

jorgitosFC Alineación oficial del equipo 'jorgitosFC' en el partido 3 - 1 F. C. Melindros Alineación oficial del equipo 'F. C. Melindros' en el partido
Kévin Clément (31') 1 - 0
1 - 1 Ragner Jensen (33')
Dieter Margraf (55') 2 - 1
Dieter Margraf (72') 3 - 1
jorgitosFC Alineación oficial del equipo 'jorgitosFC' en el partido 3 - 1 F. C. Melindros Alineación oficial del equipo 'F. C. Melindros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
jorgitosFC Alineación oficial del equipo 'jorgitosFC' en el partido 2 - 0 F. C. Melindros Alineación oficial del equipo 'F. C. Melindros' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jorgitosFC

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Kévin Clément ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, jorgitosFC es posava per davant 1 a 0.
  • 124 Minuto 55 (Gol de penalti): Al minut 55 l'àrbitre va premiar jorgitosFC amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Dieter Margraf va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.
  • 130 Minuto 72 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Dieter Margraf va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 72 el resultat passava a ser de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Herminio Núñez marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Piet Duyzend que va xutar a fora per molt poc.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Dieter Margraf! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Damien Pareyn va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Rodrigo Morado, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Kévin Clément gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sebastiano De Marchi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carlos Ordinola de jorgitosFC es va guanyar la targeta groga merescudament.

F. C. Melindros

Goles Goles

  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): El Melindros era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Ragner Jensen va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 38 minuts, el Melindros va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Edilio De Vitis va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Melindros que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Edilio De Vitis de Melindros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Peter Renard.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Edilio De Vitis va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Al minut 32 de partit, el jugador Ragner Jensen de Melindros es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 090 Minuto 39 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 39 de partit, quan un jugador de Melindros, en Edilio De Vitis, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.