Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ADIIDAS (1462475) - raules (124166) » 225689112: T27/J9/X

Liga 225689112 Información oficial sobre el partido 225689112 en Hattrick

18.07.2009 14:15:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 9 / X.1517 (166772)

Asturies P.Q. Alineación oficial del equipo 'Asturies P.Q.' en el partido 1 - 2 F.C. Pinazinho Alineación oficial del equipo 'F.C. Pinazinho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Asturies P.Q. Alineación oficial del equipo 'Asturies P.Q.' en el partido 0 - 6 F.C. Pinazinho Alineación oficial del equipo 'F.C. Pinazinho' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asturies P.Q.

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Asturies van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Francisco Uixera va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 16 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Asturies van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 16 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Florian Mooser, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Pietro Antonio Minicucci gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Carlo Valtorta va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Irles de Asturies va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Uixera de Asturies es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Ismael Ospino ocupà el lloc d'en Kévin Machet al 37 minuts, dos minuts després que el jugador de Asturies quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

F.C. Pinazinho

Goles Goles

  • 161 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 en Diego Assanelli va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 174 Minuto 67 (Gol de penalti): En Mundial Elcano va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 67. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Javier Velasco García va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 48, en un 1 contra 1 amb el porter, però Mariano Gomes va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Elvis Reljanović des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Mundial Elcano quasi aconsegueix empatar per Pinazinho al minut 49, però Mariano Gomes va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Javier Velasco García per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 51, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.