Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CFS.MEDITERRANI (436121) - Los BenjaMessis (773942) » 238430222: T28/R1

Copa 238430222 Información oficial sobre el partido 238430222 en Hattrick

09.09.2009 12:45:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 1

CFS.MEDITERRANI Alineación oficial del equipo 'CFS.MEDITERRANI' en el partido 3 - 4 TREMENDO MOMO C.H. Alineación oficial del equipo 'TREMENDO MOMO C.H.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CFS.MEDITERRANI Alineación oficial del equipo 'CFS.MEDITERRANI' en el partido 1 - 4 TREMENDO MOMO C.H. Alineación oficial del equipo 'TREMENDO MOMO C.H.' en el partido
Tiene suerte 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,1 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CFS.MEDITERRANI

Goles Goles

  • 120 Minuto 9 (Gol de falta): Tommy Arponen va donar a CFS.MEDITERRANI un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Wacław Alchimowicz es va introduir dins la defensa central al minut 13, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): CFS.MEDITERRANI va aconseguir el 3 - 1 quan Hindrik Plasterk va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kiril Dankin.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Al minut 42, Massimo Dondio de CFS.MEDITERRANI es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

TREMENDO MOMO C.H.

Goles Goles

  • 151 Minuto 30 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 30, el jugador visitant Manuel Romero Paz va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 63 (Gol por el centro): TREMENDO van mostrar una bona compenetració quan al minut 63 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Juan Piñol va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del TREMENDO van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Álvaro Palacios va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 3 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 101 (Gol por el centro): Amb 101 minuts jugats, Llibert Roger de TREMENDO va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Joaquín Mateo va entorpir al marcador d'en Manuel Romero Paz per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): TREMENDO va estar a punt d'empatar al 77 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Narcís Ossorno que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Javier Campino de TREMENDO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 66 (Lesión): Diego Moya no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Víctor Hernández.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Manuel Romero Paz ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 302 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Narcís Ossorno probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.