Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esportiu la Serra (777391) - ASOCIACIÓN EL TORNAJO (311656) » 241223663: T28/J1/VII

Liga 241223663 Información oficial sobre el partido 241223663 en Hattrick

12.09.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 1 / VII.447 (38483)

Romero C.F. Alineación oficial del equipo 'Romero C.F.' en el partido 2 - 2 ASOCIACIÓN EL TORNAJO Alineación oficial del equipo 'ASOCIACIÓN EL TORNAJO' en el partido
0 - 1 Mel Volkerink (12')
Manuel Calado (58') 1 - 1
Magnus Adolfsson (68') 2 - 1
2 - 2 Hilario Gandarilla (71')
Romero C.F. Alineación oficial del equipo 'Romero C.F.' en el partido 2 - 2 ASOCIACIÓN EL TORNAJO Alineación oficial del equipo 'ASOCIACIÓN EL TORNAJO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Romero C.F. Alineación oficial del equipo 'Romero C.F.' en el partido 2 - 0 ASOCIACIÓN EL TORNAJO Alineación oficial del equipo 'ASOCIACIÓN EL TORNAJO' en el partido
Tiene un resultado normal 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Romero C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 58 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Manuel Calado va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Romero empatava el partit, 1 a 1, al minut 58.
  • 124 Minuto 68 (Gol de penalti): Al minut 68 l'àrbitre va premiar Romero amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Magnus Adolfsson va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.
  • 109 Minuto 71 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Magnus Adolfsson després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de ASOCIACIÓN Hilario Gandarilla, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Fernando Trujillo va estar a punt d'empatar per a Romero quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Limay Yurretauria va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 26 minuts, en Pedro Ignacio Amilibia no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ASOCIACIÓN. La jugada d'estratègia del Romero per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Pedro Ignacio Amilibia va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Fernando Trujillo de Romero va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Calado va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Ignacio Amilibia de Romero es va guanyar la targeta groga merescudament.

ASOCIACIÓN EL TORNAJO

Goles Goles

  • 115 Minuto 12 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Mel Volkerink de ASOCIACIÓN va fer un bon esprint per escapar-se de Silvester Peter i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Twan Breukink de ASOCIACIÓN va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Julián Fernández Granados de ASOCIACIÓN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35 del partit, Twan Breukink de l'equip ASOCIACIÓN, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.